Footsteps on the ceiling

Too many steps in a silly world

Spam la 360 de grade pe Linkedin?

with 2 comments

Oare ce sa fie, ce sa fie?

Noua forma de spam, pe Linkedin mai exact.

Nu e timpul sa aruncam cu pietre in cei care participa in calitate de speakeri, dar oare ei stiau ca numele lor este folosit in acest scop? Evident, este o modalitate „interesanta” de a capta audienta pentru un proiect (care intre noi fie vorba pare a fi inca un foc de paie in sfera evenimentelor rasuflate care implica „marii jucatori” din online ), dar care este finalitatea?

360 de grade este un concept la moda in comunicare, tocmai pentru ca da impresia ca cel care il arunca in conversatie este atoatecunoscator. Ce se ascunde de fapt in spatele sau este de multe ori un mare mister, chiar si pentru cel care il rosteste. Dar cred ca asta deja se vede din exemplul de mai sus: pornim la drum cu 360, sfarsim prin a comunica la 180 (de grade, nu de oameni)….

Intre timp, initiatorul comunicarii si-a cerut scuze. Asa si?

Am vrut să trimitem un comunicat de presă bloggerilor care ar fi fost interesaţi de informaţie şi ar fi considerat-o de interes pentru cititorii lor.

Chestia cu formularul de contact e o abordare greşită, neplanificată, dar pe care mi-o asum în totalitate.

Gavriliu dixit. Vina recunoscuta este pe jumatate iertata, nu? Nu vreau sa dau cu pietre, dar din moment ce comunicarea online este foarte delicata, tocmai din interpretarea fiecarui contact ca un posibil spam(cred ca in 90% din cazuri este chiar pe bune), nu poti sa vorbesti despre „industrie” folosind tocmai practicile ei gresite. Pentru ca in acest fel evenimentul este din start desconsiderat si tot efortul precendent este de-a dreptul inutil.

Reclame

Written by Radu

iulie 8, 2008 la 5:43 pm

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna.

  Imi cer scuze personal pentru deranj, am crezut ca poate fi o informatie de interes pentru cei care au participat la proiecte similare dar probabil ne-am lasat influentati de un exces de zel.

  Mult succes in toate.

  Ciprian Gavriliu

  iulie 11, 2008 at 6:57 pm

 2. […] Blogger and Clipper Omega Blog wrote about the same topic and in the spirit of solidarity I am […] Click http://getl.eu/?i=justgoo100745

  camachosheppard608

  aprilie 10, 2016 at 1:55 am


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: